Tervetuloa Polarikseen

Tähtipaikka valtaväylien varrella

Polaris Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla Turun moottoritien läheisyydessä, Leppävaaran keskustan vieressä. Liikuitpa sitten omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla tai vaikkapa pyörällä, Polarikseen on aina helppo tulla. Suunnitteilla oleva Raide-Jokeri parantaa edelleen yhteyksiä metron ja Kehäradan suuntaan.

Yhteystiedot

Itsehallintokuja 4–6, 02600 Espoo
Avoinna klo 8-16
P. 010 234 3490
aula.polaris@coor.com

Saavu autolla

Leppävaara on liikenteen liityntäkohta, josta on erinomaiset yhteydet niin Turunväylälle kuin Kehä I:lle ja sitä myötä kaikille valtaväylille.  Autoilijoiden käytössä on tilava pysäköintitalo sekä ulkopaikoitus. Katuosoite: Itsehallintokuja 4–6, 02600 Espoo

Nouse bussiin

Aivan Polariksen vierestä kulkee useita busseja, joilla on yhteys mm. Tapiolaan, Helsingin keskustaan ja Leppävaaraan, josta taas edelleen liikennöi useita bussilinjoja. Bussilla pääsee myös länsimetron varteen Tapiolaan.

Astu junaan

Leppävaaran vilkkaalla juna-asemalla pysähtyvät niin lähiliikenteen kuin kaukoliikenteen junat. Asemalta kävelee Polarikseen alle vartissa, myös bussit tuovat junamatkalaiset perille Polarikseen.

Pyöräillen perille

Välillä on virkistävää polkaista töihin pyörällä, ja Polariksessa onkin erinomaiset edellytykset työmatkapyöräilylle. Pyöräilijöiden käytettävissä ovat yhteiskäyttöiset pukeutumis- ja peseytymistilat sekä lukittava pyöräparkki.

Nopeasti lentokentälle

Polaris Business Park sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemasta, jonne ruuhka-ajoista riippuen ajaa jopa parissakymmenessä minuutissa.