Monipuolisia, muunneltavia työtiloja eri tarpeisiin kolmessa modernissa talossa - Vegassa, Castorissa ja Capellassa.

Helposti muunneltavia toimitiloja!

Vaatimukset toimitilojen suhteen voivat muuttua nopeastikin ja on tärkeää, ettää tilat ovat helposti muokattavissa. Polaris Business Parkissa on tarjolla erikokoisia toimitiloja, joista tehokkaalla tilasuunnittelulla luodaan valoisia ja viihtyisiä työympäristöjä. Kaikissa toimitiloissa on ilmastointi ja nopeat tietoliikenneyhteydet tukemassa jokapäiväisiä tehtäviä. Polaris Business Park tarjoaa toimitiloja huoneista avotoimistoon tai johonkin tältä väliltä.

Inspiraatiota jokaiseen työpäivään!

Haluamme tehdä toimitilamuutoksen mahdollisimman helpoksi.

Toimitilan vuokraaminen ja muutto tulee yritysten kohdalle vain harvoin ja ymmärrämme kuinka työläältä muutos voi tuntua ja pystymme tekemään yrityksenne toimitilojen vaihdon mahdollisimman helpoksi. Polariksessa voitte jättää tiloihin ja kiinteistöön liittyvät asiat meidän huoleksemme. Yhdessä sisustuksen ammattilaisten kanssa voimme luoda liiketoimintanne rutiineja parhaiten tukevat ja pitkäikäiset tilat. Muutoksessa kokeneet ammattilaiset löytävät ratkaisut eteen tuleviin haasteisiin. Muuton jälkeen yrityspuiston hallinto pitää huolen arjen sujuvuudesta yleisissä tiloissa ja palveluissa sekä toimitiloissanne. Näin ollen te voitte, kuten sanotaan – keskittyä vain omaan liiketoimintaan.

01

Suunnittelemme uudet tilat yhdessä

02

Muutto ja muutokset yhteistyössä

03

Manageri huolehtii arjesta

Polariksesta Huonetoimistoa Avotoimistoa Kombitoimistoa Pientoimistoja Ja kaikkea siltä väliltä

Pientoimistot

Pienemmät toimistotilat

Polariksessa on myös tarjolla tiloja, joita on kysynnän mukaan mahdollista muokata pientoimistoalueiksi palvelemaan pienempiä yrityksiä. Näin ollen pääsette vaikuttamaan miten uudet toimitilat tulevat toimimaan ja näyttämään. Pientoimistoalueilla yrityksillä on omat tilat ja jaetut lounge, keittiö ja wc-tilat.

Perinteiset toimistotilat

Asiakkaan tarpeisiin suunnitellut ja toteutetut toimitilat kooltaan 152-917 m2

Polariksen nykyaikaiset ja valoisat toimitilat on muokattavissa aina käyttäjän vaatimusten mukaiseksi kokonaisuudeksi. Ilmastoiduissa tiloissa on mahdollisuus toteuttaa avo-, kombi- ja huonetoimistoja. Nykyaikaisen rakennustekniikan ansiosta kaikissa tiloissa on viihtyisää ja miellyttävää tehdä töitä.

Vapaat toimistotilat - pohjakuvat

Tutustu Polariksessa heti vapaana tai vapautumassa olevien toimistotilojen pohjakuviin valitsemalla tarpeitasi vastaava neliömäärä valikosta.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä toimitilavuokraukseen

Tapio Reponen

Retta Management
0400 468 468
tapio.reponen@retta.fi

Teknisiä tietoja

01

02

03

04

Nykyaikaista rakennustekniikkaa.

Toimistotilat jäähdytetty, jolloin työskentely on miellyttävää myös auringonpaisteessa.

Yleisvalaistus on toteutettu energiatehokkaasti led-valoilla.

Kiinteistöissä on käytössä vihreää sähköä

Kaikissa kiinteistöissä on käytössä vihreää sähköä.

Ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttää konkreettisia toimia ja kiinteistöjen kohdalla näin todellakin voidaan tehdä. Niinpä myös Polaris Business Park käyttää täysin vihreään sähköä.

Voinko auttaa?

Useimmat tiloistamme on muokattavissa. Jätä yhteystietosi, niin suunnittelemme teille tarpeidenne mukaisen tilan.