Monipuolisia, muunneltavia työtiloja eri tarpeisiin kolmessa modernissa talossa - Vegassa, Castorissa ja Capellassa.

Helposti muunneltavia toimitiloja!

Vaatimukset toimitilojen suhteen voivat muuttua nopeastikin ja on tärkeää, ettää tilat ovat helposti muokattavissa. Polaris Business Parkissa on tarjolla erikokoisia toimitiloja, joista tehokkaalla tilasuunnittelulla luodaan valoisia ja viihtyisiä työympäristö̈jä. Kaikissa toimitiloissa on ilmastointi ja nopeat tietoliikenneyhteydet tukemassa jokapäiväisiä tehtäviä. Polaris Business Park tarjoaa toimitiloja huoneista avotoimistoon tai johonkin tältä väliltä.

Inspiraatiota jokaiseen työpäivään!

Haluamme tehdä toimitilamuutoksen mahdollisimman helpoksi.

Toimitilan vuokraaminen ja muutto tulee yritysten kohdalle vain harvoin ja ymmärrämme kuinka työläältä muutos voi tuntua ja pystymme tekemään yrityksenne toimitilojen vaihdon mahdollisimman helpoksi. Polariksessa voitte jättää tiloihin ja kiinteistöön liittyvät asiat meidän huoleksemme. Yhdessä sisustuksen ammattilaisten kanssa voimme luoda liiketoimintanne rutiineja parhaiten tukevat ja pitkäikäiset tilat. Muutoksessa kokeneet ammattilaiset löytävät ratkaisut eteen tuleviin haasteisiin. Muuton jälkeen yrityspuiston hallinto pitää huolen arjen sujuvuudesta yleisissä tiloissa ja palveluissa sekä toimitiloissanne. Näin ollen te voitte, kuten sanotaan – keskittyä vain omaan liiketoimintaan.

01

Suunnittelemme uudet tilat yhdessä

02

Muutto ja muutokset yhteistyössä

03

Manageri huolehtii arjesta

Polariksesta Huonetoimistoa Avotoimistoa Kombitoimistoa Pientoimistoja Ja kaikkea siltä väliltä

Pientoimistot

Pienemmät tilat, jotka yhdistyvät edustaviin yhteisiin aula- ja loungetiloihin

Suuren kysynnän vuoksi Polarikseen on tulossa isompien toimistotilojen lisäksi myös uusi alue pienemmille yrityksille. Pientoimistoalueen asiakkaiden vieraat ja työntekijät pääsevät nauttimaan yhteisistä upeista aula- ja oleskelutiloista. Jokaisessa toimistotilassa on myös oma keittiö ja wc: t. Ensimmäisiä tiloja rakennetaan parhaillaan ja ne valmistuvat vuoden 2020 loppuun mennessä. Lisätiloja rakennetaan kysynnän mukaan. Näin ollen pääsette vaikuttamaan miten uudet toimitilat tulevat toimimaan ja näyttämään.

Perinteiset toimistotilat

Asiakkaan tarpeisiin suunnitellut ja toteutetut toimitilat kooltaan 171-357 m2

Polariksen nykyaikaiset ja valoisat toimitilat on muokattavissa aina käyttäjän vaatimusten mukaiseksi kokonaisuudeksi. Ilmastoiduissa tiloissa on mahdollisuus toteuttaa avo-, kombi- ja huonetoimistoja. Nykyaikaisen rakennustekniikan ansiosta kaikissa tiloissa on viihtyisää ja miellyttävää tehdä töitä.

Vapaat toimistotilat - pohjakuvat

Tutustu Polariksessa heti vapaana tai vapautumassa olevien toimistotilojen pohjakuviin valitsemalla tarpeitasi vastaava neliömäärä valikosta.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä toimitilavuokraukseen

Kare Suojanen
Juhola Business Park Management Oy
kare.suojanen@juhola.com
050 588 6837

Teknisiä tietoja

01

02

03

04

Nykyaikaista rakennustekniikkaa.

Toimistotilat jäähdytetty, jolloin työskentely on miellyttävää myös auringonpaisteessa.

Yleisvalaistus on toteutettu energiatehokkaasti led-valoilla.

Kiinteistöissä on käytössä vihreää sähköä

Kaikissa kiinteistöissä on käytössä vihreää sähköä.

Ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttää konkreettisia toimia ja kiinteistöjen kohdalla näin todellakin voidaan tehdä. Niinpä myös Polaris Business Park käyttää täysin vihreään sähköä.