Polaris sijaitsee näkyvällä paikalla Turun moottoritien, Kehä I:n ja Leppävaaran keskustan lähettyvillä!

Tähtipaikka valtateiden varrella

Polaris Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla Turun moottoritien läheisyydessä aivan Leppävaaran keskustan vieressä. Polarikseen on aina helppo tulla omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla tai vaikkapa pyörällä. Suunnitteilla oleva Raide-Jokeri parantaa edelleen yhteyksiä metron ja Kehäradan suuntaan.

15

min. lentoasemalle

20

min. Helsingin keskustaan

Autoillen

Leppävaara on liikenteen solmukohta, josta on erinomaiset yhteydet Turunväylälle, Kehä I:lle ja sen myötä kaikille valtaväylille. Autoilijoiden käytössä on tilava pysäköintitalo sekä ulkopaikoitus.

Bussilla

Aivan Polariksen vierestä kulkee useita busseja, joilla on yhteys mm. Tapiolaan, Helsingin keskustaan ja Leppävaaraan, josta taas edelleen liikennöi useita bussilinjoja. Bussilla pääsee myös länsimetron varteen Tapiolaan.

Junalla

Leppävaaran vilkkaalla juna-asemalla pysähtyvät lähiliikenteen ja kaukoliikenteen junat. Asemalta kävelee Polarikseen alle vartissa ja myös bussit tuovat junamatkalaiset perille Polarikseen.

Nopeasti junalle, metrolle ja tulevalle Raide-Jokeri -linjalle Alepa pyörillä!

Lähin Alepa pyörä asema on aivan Polariksen vieressä, mikä yhdistää kohteen kätevästi koko julkisen liikenteen verkkoon. Vaihtoehtoisesti voi lainata kohteen omia Polaris -pyöriä ja pyrähtää asioille Leppävaaran keskustaan.

Virkisty polkaisemalla töihin pyörällä!

Välillä on virkistävää polkaista töihin pyörällä ja Polariksessa onkin erinomaiset edellytykset työmatkapyöräilylle. Yhteiskäyttöiset pukeutumis- ja peseytymistilat ovat pyöräilijöiden käytettävissä.

Pyörällä Polarikseen

Nauti synergiasta kulttuurista liikunnasta naapurustossa

Mainion sijainnin lisäksi Leppävaara on pääkaupunkiseudun merkittävimpiä kaupunkikeskuksia ja kehittyy ripeästi. Se on tiiveimmin rakennettu alue Pasilan jälkeen ja yksi tärkeimmistä keskuksista työpaikkojen ja palveluiden näkökulmasta.

Synergiaa
Leppävaaran yrityskeskittymä on yksi Suomen suurimmista.
Kasvava ja kehittyvä Leppävaara
Rakenteilla oleva Raidejokeri linja parantaa yhteyksiä entisestään.
Lue lisää Raide-Jokerista
Korkeakoulut
Yhteistyömahdollisuuksia useiden lähistöllä olevien korkeakoulujen kanssa.
Vermonniitty
Vastaapätä valmistuvan Vermonniityn asuinalueen laajetessa Polariksen viereen tulee myös päivittäistavarakauppa.
Lue lisää Vermonniitystä
Vermon ravirata
Vauhtia ja tunnelmaa läheisellä Vermon raviradalla.
Lue lisää Vermosta
Previous
Next