Provad Oy valitsi Polaris Business Parkin toimitiloikseen yli kahdenkymmenen vaihtoehdon joukosta.

Polaris Business Parkissa on hyvä tunnelma. Olemme olleet tyytyväisiä, ja siksi päätimmekin edelleen jäädä Polarikseen, kun oli aika siirtyä suurempiin tiloihin. Ilman muuta suosittelisimme Polarista!

Jyrki Narvanto ja Tomi Korpareus

Provad Oy

Provad Oy:llä on modernit, viihtyisät ja jopa hieman leikkisät tilat Polaris Business Parkin Capella-rakennuksessa. Yritys muutti Polarikseen vuonna 2012. Toimitusjohtaja Jyrki Narvanto ja hallituksen puheenjohtaja Tomi Korpaeus kertovat käyneensä läpi peräti parisenkymmentä toimistokohdetta pääkaupunkiseudulla. Näistä Polaris valikoitui voittajaksi. “Sijainti on erittäin toimiva, ja business park -konsepti palveluineen sopii meidän tarpeisiimme. Täällä meillä on reilusti tilaa käytettävissämme, joten yrityksemme jatkuvasti kasvaessa työpisteluvun kasvukaan ei ole ongelma”, Narvanto perustelee.

Viihtyisässä, olohuonemaisessa tilassa toimiston keskellä on sohvia ja keinu, hauska rallisimulaattori sekä suuri näyttö, josta on reaaliaikainen näkymä Provadin Tampereen toimistoon. Tilat viestivät vahvasti yrityksen halua panostaa henkilöstön viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Raikkaat värit, tyylikkäät ja ergonomiset kalusteet sekä inspiroivat kohtaamispaikat luovat rennon ja asiallisen tunnelman, jossa on ilo työskennellä. Myös akustiikkaan ja vetäytymistiloihin on Provadin monitilatoimistossa panostettu.

“Toimistomme Polariksessa on ihanteellinen, sillä käytämme laajaa palvelukonseptia aktiivisesti. Ravintola-, aula-, toimisto-, postitus-, siivous-, kuntosali- ym. palvelut ovat aktiivisesti käytössä ja tarjoavat meille mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaamme häiriöttä”, Korpaeus kiittelee.

“Tiloissamme käy usein asiakkaitamme, sillä esittelemme tuotteitamme ja palveluitamme heille mielellämme kasvokkain. Heidän on helppo löytää paikalle Polarikseen, ja pysäköinti on ollut sujuvaa”, Narvanto toteaa.

 

Lue lisää yrityksestä.