Sijainti Polariksessa tukee PartyLite Oy:n tavoitteita ja jokapäiväistä toimintaa. Siksi PartyLite päätti uusia vuokrasopimuksen Polariksessa.

Polaris Business Park on ympäristönä viihtyisä, ja tukee palveluineen meidän toimintaamme oikein hyvin. Olemme viihtyneet täällä mainiosti!

Ritva Sillanmäki

PartyLite Oy

PartyLite Oy:n viihtyisä toimisto sijaitsee Polaris Business Parkin Castor-talossa. Suurista ikkunoista avautuvat vehreät näkymät Leppävaaran suuntaan.
Hallinto- ja HR-päällikkö Ritva Sillanmäki kertoo, että PartyLiten työntekijät ovat viihtyneet Polariksessa erittäin hyvin. Talosta löytyy mieluinen henkilöstöravintola, ja asiakkaille vuokrattavia parkkipaikkoja on riittävästi. Business parkin kuntosali on yrityksen henkilökunnalla säännöllisessä käytössä. “Ja erityiskiitokset haluamme ehdottomasti antaa hyvästä aulapalvelusta!”
Osa yrityksen työntekijöistä tulee paikalle julkisilla liikennevälineillä, osa omalla autolla. Polariksen sijainnin puolesta tämä toimii hyvin, sillä Leppävaaraan on hyvät yhteydet monesta suunnasta. Toimiston läheisyydessä on saatavilla monenlaisia palveluita, kuten hotelli. “Yrityksen omaa henkilökuntaa ja konsultteja käy toimistollamme tiheään. On käytännöllistä, että esimerkiksi majoituspalvelut saadaan toimiston vierestä”, Sillanmäki kertoo.
Avara monitilatoimisto taipuu moneen käyttötarkoitukseen, niin päivittäiseen toimistotyöhön kuin yhteiseen juhlaankin. Esimerkiksi PartyLitellä on traditiona juhlistaa joulua perinteisellä toimiston jouluaamiaisella, jolloin toimiston yhteiseen avotilaan katetaan kolmellekymmenelle hengelle tunnelmallinen ruokapöytä kynttilöineen ja somisteineen. Omista tuotteista tietenkin.

PartyLite on suoramyyntialan globaali johtaja, joka myy kynttilöitä, kynttiläsomisteita, liekittömiä tuoksutuotteita ja tuoksulyhtyjä sekä juhla- ja kodinsisustustuotteita 23 maassa itsenäisten PartyLite-konsulttien välityksellä. Polaris Business Parkissa sijaitsee PartyLiten Pohjoismaiden pääkonttori.

Lue lisää yrityksestä.