Palvelut

Palveleva Business Park

Polariksen laaja palvelutarjonta tukee vuokralaisten päivittäisiä toimia ja helpottaa arkea. Käytössäsi ovat mm. aula- ja toimistopalvelu, vuokrattavia kokous- ja neuvottelutiloja, lounasravintola ja catering-palvelut, kuntosali sekä pysäköintitilat autopesuloineen. Polariksen palvelut auttavat sinua ja vieraitasi viihtymään, ja voit itse keskittyä olennaiseen.

Aulapalvelu

Polariksen ammattitaitoinen ja avulias aulapalvelu ottaa vastaan vieraasi Vega-talon aulassa. Aulapalvelu valvoo lisäksi kiinteistössä tapahtuvaa liikennettä sekä neuvoo arkisissa tilojen ja palveluiden käyttöön liittyvissä asioissa. Palvelusta vastaa Coor Service Management.

Aulapalvelupiste on avoinna arkisin klo 8.00–16.00.
Yhteystiedot: p. 010 234 3490, aula.polaris@coor.com

Edustustilat

Polaris Business Parkissa on erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja 8–40 hengelle. Tilojen varustukseen kuuluu mm. wlan sekä videotykki tai suurnäyttö. Siistit ja viihtyisät edustustilat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Vega-talon ylimmässä kerroksessa on lisäksi edustava saunaosasto, jossa on mahdollista järjestää myös luonteeltaan rennompia tilaisuuksia. Ravintola Polaris toimittaa kaikkiin tiloihin kulloinkin sopivat tarjoilut.

Edustustilojen vuokraus: p. 010 234 3490, aula.polaris@coor.com
Tarjoilutilaukset: p. 040 575 2999, polaris@fazerfoodco.fi

Ravintola

Ravintola Polaris on Fazerin ylläpitämä monipuolinen lounasravintola Vega-talon sisääntulokerroksessa. Lounasta on tarjolla arkisin klo 10.45–13.15 ja kahvilatuotteita klo 8.00–14.30. Ravintolan palveluihin kuuluu myös catering, joka toimittaa tarjoilut joustavasti niin yrityksesi omiin tiloihin kuin kiinteistön edustustiloihin.

Yhteystiedot: p. 040 575 2999, polaris@fazerfoodco.fi

Toimistopalvelut

Vega-talossa sijaitseva toimistotarvikekauppa tarjoaa mahdollisuuden hankkia toimistotarvikkeita nopeasti ja aina tarpeen mukaan.

Tarjoamme myös postituspalvelut, tulostus- ja kopiointityöt, teemme massapostituksia sekä mapitamme ja viimeistelemme tulosteet sovitusti. Yhteistyökumppaneidemme avulla teemme myös tilauksesta painatustöitä, kuten käyntikortteja, kirjekuoria ja muita painotuotteita. Palvelun tarjoaa Coor Service Management.

Yhteystiedot: p. 010 234 3491, palvelukeskus.polaris@coor.com

Kuntosali

Polaris Business Parkista löytyy monipuolinen, nykyaikaisin kuntoilulaittein varustettu kuntosali. Salin käytöstä tehdään yrityskohtainen sopimus, jonka jälkeen sali on yrityksen henkilökunnan vapaassa käytössä.

Kuntosalin yhteydessä on myös siistit pukeutumis- ja peseytymistilat sekä lukittavat vaatesäilytyslokerot.

Siivouspalvelut

Polaris Business Parkin siivouspalveluista vastaa Coor Service Management, joka tarjoaa erilaisiin tarpeisiin soveltuvia siivouspalveluratkaisuja. Siivouksen laatutason valvontaa suoritetaan säännöllisesti, ja jatkuvan ylläpitosiivouksen lisäksi on mahdollista tilata myös erikseen toteutettavia kausittaisia peruspesuja.

Lisätietoja: p. 010 234 3490, aula.polaris@coor.com

Pysäköinti ja autopesu

Polaris Business Parkin kokonaisuuteen kuuluu yli 600 autopaikkaa sisältävä parkkitalo ja lisäksi n. 50 pihapaikkaa. Parkkipaikoista tehdään yrityskohtaisia sopimuksia, jolloin käytössä on sovittu määrä nimettyjä pysäköintipaikkoja. Vieraiden käyttöön varatut pysäköintipaikat sijaitsevat talojen edessä.

Parkkihallin pohjakerroksessa toimii myös autopesupalvelu Carwash, joka sovittaessa puhdistaa autosi niin ulkoa kuin sisältä työpäivän aikana.
Pesuvaraukset: p. 050 478 2020, polaris@carwash.fi

Muut palvelut

Polaris Business Parkissa on lisäksi runsaasti muita palveluita liiketoiminnan tueksi. Kysy lisätietoja esimerkiksi muutto- ja kalustuspalveluista, handyman-palveluista, toimitiloihin toimitettavista viherkasveista ja viikkohedelmistä sekä vuokrattavista juoma-automaateista. Autamme mielellämme!

Polkupyörät

Polariksessa on lainattavaksi tarkoitettuja polkupyöriä 4 kpl. Keltaisia Jopoja säilytetään parkkihallissa omassa ruudussaan sisäänajon vieressä. Pyörien lainaus tapahtuu aulapalvelusta sen aukioloaikoina.

Lisätietoja: p. 010 234 3490, aula.polaris@coor.com