Toiveemme toteutettiin

Liiketoimintamme elinehtoja ovat supernopeat tietoliikenneyhteydet sekä erillinen tila serverille. Ensimmäinen löytyi kiinteistöstä jo valmiina ja toinen rakennettiin meille toiveittemme mukaisesti. Kaupan päälle saimme viihtyisät toimitilat hyvällä paikalla.

Antti Näppi

FS Dynamics Finland

FS Dynamics on tekniseen laskentaan keskittyvä kansainvälinen konsulttiyritys. Yrityksen päämaja sijaitsee Göteborgissa. Sen lisäksi meillä on toimipisteitä Tukholmassa, Lundissa, Lissabonissa, Hampurissa ja Espoossa. 

Espoon konttorissa tutkimme lujuuslaskennan avulla rakenteiden toiminnallisuutta, kantokykyä, väsymyskestävyyttä, värähtelyjä sekä syitä mahdollisille vaurioille. Asiakkaamme tulevat pääasiassa Pohjoismaista.

Toimitiloja miettiessämme meillä oli muutama kriteeri, joiden tuli ehdottomasti täyttyä. Tarvitsimme nopeat tietoliikenneyhteydet sekä ilmastoidun serverihuoneen, jossa olisi tilaa tiedostopalvelimelle. Ilman niitä hommat eivät yksinkertaisesti onnistuisi.

Niiden lisäksi halusimme työskentelytilat noin kymmenelle hengelle. Meitä on täällä tällä hetkellä kolme työntekijää, mutta melko pian enemmän, ja tarvitsemme kasvunvaraa. Toiveena oli myös, että tilat olisivat viihtyisät ja ne olisivat saavutettavissa julkisin kulkuvälinein. 

Kävimme katsomassa tusinan verran erilaisia toimitiloja. Suurin osa ehdokkaista karsiutui pois heti kättelyssä tietoliikenneyhteyksien hitauden vuoksi. Loppukilpailuun pääsi kaksi toimitilaa, joista voittajan ratkaisi hinta ja viihtyisyys.

Näillä kriteereillä päädyimme Polaris Business Parkiin. Talosta löytyi jo valmiiksi nopea kategoria 6:n tietoliikenneyhteys, ja serverihuone rakennettiin meille varta vasten. Iso avokonttori muutettiin tarpeisiimme sopiviksi neuvottelu- ja työhuoneiksi.

Olemme viihtyneet täällä todella hyvin. Toimitilamme ovat valoisat ja modernit, kuten koko rakennuskompleksikin. Isoista tiloista huolimatta kiinteistöissä on helppo navigoida.

Palveluiden suhteen olemme aika omavaraisia, mutta niitäkin toki tarvitaan. Sympaattinen aulapalvelu auttaa aina, ja postin säilytyspalvelu on loistava; noudamme paketit sieltä silloin, kun ehdimme. Kuntosali on kovassa käytössä,  parkkihalli ei niinkään. Mutta se on siellä, jos tarvitsemme.

Sijainnin suhteen teimme harkitun kompromissin. Kaksi kolmesta työntekijästämme kulkee työmatkansa junalla, ja Leppävaaran juna-asemalle on matkaa puolitoista kilometriä. Sen voisi kulkea helposti bussilla tai kaupunkipyörällä, mutta me taitamme matkan mieluusti kävellen. Siinä saa mukavasti liikuntaa ja ajatukset ehtivät asettua paikoilleen. Työskentelemme mieluummin täällä, missä maisemat ovat vehreämmät kuin aseman seutuvilla. 

Monet neuvottelut hoidetaan virtuaalisesti, mutta veikkaan, että tänne tulevat asiakkaat arvostavat tilojen ja puistomaisen ympäristön lisäksi myös helposti löytyviä parkkipaikkoja. 

Antti Näppi FS Dynamics Finland

Toimitilojen vuokraus

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä toimitilavuokraukseen

Tuija Kulmala

Retta Management
040 540 9201
tuija.kulmala@retta.fi