Sijainti, tilat ja hinta –
kolme kovaa syytä sijoittua Polaris Business Parkiin

Hyvät toimitilat ovat monen tekijän summa. Jos käy niin hyvä tuuri, että  löytää tarkoitukseen sopivat viihtyisät tilat toimivien liikenneyhteyksien varrelta ja vielä reiluun hintaan, kannattaa niistä pitää kiinni. Sen vuoksi osoitteemme on nyt ja toivottavasti pitkään Polaris Business Park, Espoo.

Hanno Vainio

Ferrero Scandinavia AB

Ferrero SpA on perinteikäs italialainen perheyritys ja yli 12 miljardin euron liikevaihdollaan maailman toiseksi suurin suklaavalmistaja. Tunnetuimpia brändejämme ovat Nutella, Kinder, tic-tac ja Ferrero Roche.

Maailmanlaajuisesti meitä ferrerolaisia on yli 40 000. Suomen konttori on osa Ferrero Skandinavia Ab:tä, ja sen kymmenestä työntekijästä viisi tekee pääsääntöisesti töitä paikan päällä toisen puoliskon käydessä siellä edustustehtäviensä vuoksi harvemmin.

Ferreron laajennuttua kymmenen vuotta sitten Suomeen vuokrasimme toimitilat alkuun Helsingin Meilahdesta. Sijainti oli keskeinen, ja jokaisella työntekijällä oli oma huone, mutta neuvottelutilat uupuivat, ja liikenneruuhkat aiheuttivat päänvaivaa. Vertailimme vaihtoehtoja ja löysimmekin sopivia tiloja hyviltä paikalta, mutta ne olivat järjestäen hinnakkaita. Jos taas tingimme hinnassa, piti laskea myös tila- ja sijaintivaatimuksia. Polaris Business Parkissa oli sen sijaan kaikki kohdallaan; saimme sen, mitä tarvitsimme ja vielä järkevään hintaan.

Ideaalitilannehan olisi, että jokaisen työmatka olisi mahdollisimman lyhyt, mutta se taitaa olla ikuinen haaste. Matkat pysyvät kuitenkin kohtuullisina johtuen valtaväylien vetävyydestä. Tänne pääsee helposti niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin, ja auton saa kätevästi yrityspuiston omaan parkkihalliin. Hallipaikan saa käyttöönsä parkkimaksua vastaan, mikä on käytännöllinen ratkaisu myös niitä harvemmin tarvitseville edustajillemme.

Sijainti Kehä 1:sen ja Turunväylän liittymän läheisyydessä tukee muutoinkin työtämme; tästä on helppo lähteä mihin suuntaan vain. Käymme usein asiakkaiden luona ja monesti myös kaupoissa katsomassa, kuinka tuotteemme toimivat kenttäolosuheissa verrattuna kilpailijoihin. Suurimmat kaupparyhmittymät löytyvät kätevästi viiden minuutin ajomatkan päästä kauppakeskus Sellosta. Samassa kiinteistössä toimiva hotelli on sekin näppärän matkan päässä ja tullut jo tutuksi täällä vieraileville Malmön kollegoillemme.

Optimaalinen sijainti onkin piiruntarkkaa touhua; mikäli toimistomme sijaitsisi lähempänä Selloa, muodostuisivat ongelmiksi taas päivittäinen parkkeeraus ja korkeat tilavuokrat.

Tilojen suhteen saimme sen, mitä tarvitsimme: toimivat ja sopivan kokoiset tilat sekä kollektiiviseen että rauhalliseen työskentelyyn sekä neuvotteluille. Se, mitä ei löytynyt paikan päältä valmiina, järjestettiin sinne toiveidemme mukaisesti. Sen lisäksi Polariksen oma sisustusarkkitehti ehdotti meille tilaratkaisua, joka vei voiton omista suunnitelmistamme.

Palveluista mainittakoon parkkihallin lisäksi vielä loistava aulapalvelu. Heidän kauttaan kaikki hoituu ja toimii, ja jos vaikka kahvimaito loppuu kesken päivän, löytyy vastaanoton kanttiinista sitäkin. Täällä arki sujuu.”

Toimitilojen vuokraus

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä toimitilavuokraukseen

Tuija Kulmala

Retta Management
040 540 9201
tuija.kulmala@retta.fi