Reckitt Benckiser Nordic

Reckitt Benckiser Nordic

Reckitt Benckiser on viihtynyt Polariksessa jo vuodesta 2012. Uusien tilojen löytäminen tuli hiljattain ajankohtaiseksi, sillä yrityksen tilatarve kasvoi muun muassa uusien rekrytointien vuoksi.

“Muutostöiden jälkeen meille valmistuu uusi, tilavampi monitilatoimisto, johon muutamme tyytyväisinä vuokralaisina saman talon alemmasta kerroksesta.”

"Halusimme jäädä Polarikseen sillä olemme viihtyneet täällä erinomaisesti ja Business Parkin sijainti on meille sopiva. Työntekijämme tulevat eri puolilta pääkaupunkiseutua ja Polaris on kivasti keskeisellä paikalla kaikille”, kertoo maajohtaja Saku Oikarinen.

Reckitt Benckiserin uusi toimisto sijaitsee nykyisen toimitilan yläkerrassa. Tilan vanhat seinät saivat väistyä uuden avaran monitilatoimiston tieltä. Uusissa tiloissa on enemmän tilaa myös säilytystä varten, joten yritys pystyi irtisanomaan varastotilaa muualta. Tilankäyttöä saatiin siis tehostettua.

Oikarinen arvostaa sitä, että tuleva toimistoon on helppo kutsua vieraita, sillä neuvottelutilat ovat entistä ehommat. Toimistoon saadaan myös kaivattu viihtyisä taukotila ja kohtaamispaikka.

“Olen aina uskonut, että toimistolla on vaikutuksensa työhyvinvointiin ja jaksamiseen, ja pidän panostusta tähän asiaan tärkeänä”, Oikarinen toteaa.

Polariksen palvelut saavat Oikariselta kehuja. Hän kertoo käyvänsä kollegoineen pääasiassa Polariksen lounasravintolassa lounastamassa. Erityisesti monipuolinen ja maukas kasvisruoka- ja salaattipuoli on mieluinen. Myös aulapalvelu saa Oikariselta kiitosta, sillä asiakaspalvelu on Polariksessa erityisen tasokasta.

“Pyöräilen työmatkani, joten myös kuntosalin yhteydessä sijaitsevat suihkut ja pukuhuoneet ovat tärkeät. Ilman niitä en itse asiassa voisi edes pyöräillä tänne.”

“Polaris Business Park on kokonaisuudessaan toiminut Reckitt Benckiserille todella hyvin. Viimeistään joustavuus muutossamme oli testi, joka todisti, että kyseessä todellakin on suosittelemisen arvoinen toimistosijainti!”

Saku Oikarinen, maajohtaja, Reckitt Benckiser Hygiene & Home

Reckitt Benckiser Hygiene & Home on osa Reckitt Benckiser -konsernia. Reckitt Benckiser valmistaa ja markkinoi maailmanlaajuisesti monia tuttuja päivittäistavara- ja lääkebrändejä.